Tap-Step ry

Yleistä tietoa yhdistyksestämme

Tap-Step ry:ssä on n. 150 jäsentä ja stepin harrastajaa. Yhdistys on perustettu vuonna 1971.

Pidämme eri tasoisia tunteja omien ohjaajien vetäminä. Stepin perusteiden jaksoja järjestetään 2-3 kertaa vuodessa. Tunneilla kävijöitä on kaikenikäisiä ja askelsarjojen sekä tekniikan lisäksi kokeillaan myös erilaisia rytmiharjoituksia.

Aktiivisimmille jäsenillemme steppi on jo elämäntapa, ei pelkästään harrastus tai tanssitunti, jonne mennään kerran viikossa. Tosin me kaikki kuitenkin olemme alallamme amatöörejä, joilla on työ- tai opiskelupaikka jollakin muulla alalla.

Kaikilla tuntitasoilla harjoitellaan myös tanssikoreografioita eri esiintymistilaisuuksiin. Omia, Savoy-teatterissa pidettyjä näytöksiä on jo lukuisia. 80-luvun lopulla "Syvä Etelä" -nimistä näytöstä kierrätettiin myös Lahdessa ja Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalissa. Lisäksi olemme esiintyneet eri firmojen tilaisuuksissa, Espan lavalla, Stockmannin ja Kappahlin teemaviikoilla, sekä erilaisissa tanssiaiheisissa tempauksissa aina tilanteeseen sopivalla kokoonpanolla tansseja ja musiikkeja varioiden ja välillä improvisoiden.

Tap-Step ry:n historiasta enemmän Historiikki-sivulla.

Hallitus 2016

Puheenjohtaja:
    Sari Veinola

Varapuheenjohtaja:
    Heidi Westling-Lappalainen

Muut hallituksen jäsenet:
    Mari Pirinen
    Reijo Rantatalo
    Jari Salminen
    Kirsti Koljonen

Sihteeri:
    Mari Pirinen